Vafliai su saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis

Pikantiško skonio mieliniai vafliai, kuriuos galima valgyti vienus arba panaudoti kaip picos pagrindą greitam ir šiltam užkandžiui.

picos vafliai

2 a.š. sausų mielių;

1 a.š. cukraus;

¾ puodelio (50 g) smulkintų džiovintų pomidorų aliejuje;

1/3 puodelio (75 g) smulkintų juodųjų alyvuogių (dėjau tik pusė nurodyto kiekio, kitą dalį pakeičiau pomidorais);

1 a.š. džiovinto raudonėlio;

1 ½ puodelio miltų;

2 kiaušiniai;

5 v.š. aliejaus;

druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

picosvafliai2

Mieles išmaišyti su cukrumi ir ½ puodelio šilto vandens. Uždengti ir leist pastovėt 15 minučių šiltoje vietoje. Įmaišyti miltus su druska, įmušti kiaušinius, supilti aliejų bei ½ puodelio šilto vandens, viską gerai išplakti ir uždengus palikti 30 minučių šiltoje vietoje. Suberti smulkintus pomidorus, alyvuoges bei džiovintus raudonėlius. Kepti įkaitintoje vaflinėje.

Šaltinis: K.Muller-Urban “Waffles“

picosvafliai3

6 comments on “Vafliai su saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmisAdd yours →

  1. Viskas čia labai realu 🙂 Vaflinė pačios paprasčiausios firmos, tik ne širdelės, o kvadratėliai. Pilna tokių visuose prekybos centruose, tik reikia apsidairyt

Komentuoti: Forelle Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*