Maskarponiniai blynai

Kai mažoji reikalavo blynų, o šaldytuve nebuvo nė lašo pieno ar jogurto, teko panaudoti uogų desertui nusipirktą maskarponę. Blyneliai gavosi labai skanūs; jeigu kepant su pienu jie būna kietesni, tai šiuo atveju bus minkšti ir trapūs. Patiekti su apvirtomis braškėmis greitai dingo nuo stalo.

Vienam dideliam ir vienam mažam valgytojui reikės:

¾ puodelio miltų;

½ a.š. kepimo miltelių;

1 didelis kiaušinis;

1 v.š. cukraus;

~150  g maskaponės sūrio (galima dalį keisti pienu);

1 a.š. vanilinio cukraus.

Kiaušinį, maskarponę ir cukrus gerai išplakti, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir atsargiai išmaišyti. Kepti nedideliame riebalų kiekyje.

2 comments on “Maskarponiniai blynaiAdd yours →

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*