Didžiaakiai pyragėliai

Labai skanūs ir gražūs pyragėliai. Geriau daryti keturkampius užlankstant kraštus, negu apskritus ir pjaustinėti kraštus, nes reikia daugiau dirbti ir lieka tešlos.

1 kg šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos;

indelis konservuotų persikų;

250 g varškės;

100 g grietinės;

0,5 st. cukraus;

2 kiaušiniai;

vanilinio cukraus.

Iš tešlos padaryti 8 cm skersmens skritulių (1). Iš pusės tų skritulių 6 cm skersmens formele išpjauti žiedus (2) ir uždėti juos ant skritulių (3). Kepti 5-7 minutes, kol papločiai iškils ir truputį paruduos (4).

Sumaišyti grietinę, varškę, cukrų, kiaušinius ir vanilinį cukrų (5). Dėti šio varškės kremo į apkeptus skritulius, o ant viršaus sudėti po persiko puselę (6). Dar kepti apie 10 minučių, kol sukeps varškė.

4 comments on “Didžiaakiai pyragėliaiAdd yours →

  1. Nuostabiai skanūs, burnoje tirpstantys pyragėliai, tik aš darau keturkampius ir iš vieno sluoksnio; darbo mažai, rezultatas puikus!!!!

    Ačiū už skanią idėją 🙂

  2. Visada prašom. Aš irgi kiek vėliau gaminau, dariau kvadratinius, ir tešlos neišsimeta ir darbas sparčiau vyksta

Komentuoti: Forelle Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*