Tiesiog idėja pietums. Galiam naudoti ir veršieną, tik troškinti reikės trumpiau. 1…
Žyma: mėsa (page 2)
Balandėlių sriuba
Šią sriubą verdu jau seniai, tik nufotografuoti vis nepavyksta. Bet jau daugiau…
Triušiena su daržovėmis
Triušis, supjaustytas nedideliais gabalėliais; keli šaukštai miltų; 2 svogūnai; 3-4 skiltelės česnako;…
Mėsainiai
Nors sakoma, kad mėsainiai nesveikas maistas, bet tik ne tada, kai gaminami…
Triušiena garstyčių padaže
Vos juntamo aštrumo, pikantiško skonio padažas labai dera prie švelnios triušienos. Tiks…
Jautienos suktinukai su morkų ragu
Kad nepagalvotumėt, jog aš vien saldumynais gyva, šįkart – mėsiškas patiekalas. Lengva…
Apkepta jautiena su brokoliais ir morkomis
Kiniečių restorane esu valgius jautieną su imbieru, brokoliais ir morkytėmis, labai patiko,…
Malta mėsa įdarytos bandelės
Kai įprastiniai karšti sumuštiniai pabosta, galima pasidaryti ir tokių įdarytų bandelių. Skanu,…
Makaronų indeliai su faršu
Paprasta, skanu ir gražiai atrodo. Galima paruošti iš anksto, tik vėliau suformuoti…
Orkaitėje troškinta jautiena
Taip paruošta mėsa (galima naudoti ir kiaulieną) tampa labai minkšta ir skani.…