Man patinka pudingai su čija sėklomis. Jokio vargo pagaminti, o taip skanu. Gal tik kiek užtrunka laukti, kol sėklytės išbrinks, bet nekantrieji gali viską susmulkinti, tuomet pudingas bus paruoštas po 2-3 valandų.
2 porcijoms:
1 ½ puodelio migdolų pieno,
1/3 puodelio čija sėklų,
¼ puodelio kakavos miltelių,
2-5 v.š. agavų ar klevų sirupo,
½ a.š. cinamono,
2 nedideli bananai,
2 v.š. kokoso traškučių,
2 a.š. tarkuoto juodojo šokolado.
Migdolų pieną, čija sėklas, kakavos miltelius, cinamoną ir sirupą gerai išmaišykite ir supilkite į dvi stiklines. Palikite 6-12 valandų šaltai, kad sėklos išbrinktų. Prieš valgant į stiklines įpjaustykite banano griežinėlių, pabarstykite kokosų traškučiais ir šokoladu.
Šakės kaip saldu turėtų būti 🙂