Polenta, kepta Maggi Papyrus

Beveik prieš mėnesį teko dalyvauti Maggi surengtame renginyje blogeriams, kur buvo pristatomi Maggi Papyrus – lapeliai skirti iškepti sultingai vištienai. Vieninteliai produktai reikalingi greitiems pietums – šie lapeliai ir vištienos krūtinėlė, jokių prieskonių, aliejaus, tik įdedate pusiau perpjautą (jeigu plonesnė ir nepjautą) krūtinėlę tarp lapelių, dedate ant sausos įkaitintos keptuvės, 5 minutės vienai pusei, 5 minutės kitai – ir sultinga, skani vištiena paruošta. O kol kepa belieka pasiruošti salotų.

IMG_1849

Su Maggi papyrus galima kepti ir kiaulieną, žuvį, daugelis tinklaraštininkių kepė jame varškės sūrį, o aš išbandžiau polentos trikampėlius, lengvai ir skaniai vakarienei.

IMG_1835

Jums reikės:

4 puodelių vandens,

2 puodelių polentos,

½ a.š. druskos,

½ puodelio tarkuoto kietojo sūrio, pvz., Džiugo,

Maggi Papyrus kepimo lapelių (aš rinkausi su česnakais).

Užvirkite pasūdytą vandenį, plakant šluotele pilkite polentą, maišykite 2-3 minutes, kol polenta sutirštės. Suberkite tarkuotą sūrį, gerai išmaišykite ir sukrėskite į indą, išlyginkite paviršių. Leiskite visiškai atvėsti.

Atvėsusią polentą pjaustykite norimo dydžio gabalėliais, dėkite tarp Maggi Papyrus lapelių ir kepkite po 2-3 minutes kiekvieną pusę sausoje keptuvėje. Patiekite su mėgstamomis salotomis.

IMG_1843

0 comments on “Polenta, kepta Maggi PapyrusAdd yours →

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*