Omletas su špinatais

Skanūs, greiti ir
gražūs pusryčiai. Produktų kiekis priklauso nuo valgančių žmonių skaičiaus.


Kiaušiniai;
pienas;
druska;
pipirai;
špinatai;
sviestas.

Špinatus pora
minučių apvirti, nusausinti ir susmulkinti. Kiaušinius išplakti su trupučiu
pieno, druska ir pipirais. Įkaitintoje keptuvėje ištirpinti gabalėlį sviesto,
supilti kiaušinių plakinį, uždengus truputį apkepti, sudėti smulkintus
špinatus, apversti ir dar pakepti. Omletą susukti, supjaustyti riekelėmis.

8 comments on “Omletas su špinataisAdd yours →

  1. Pagal si receptuka susukau suktinukus is vistienos.Visi klause,kaip cia taip spinatai islaiko tokia grazia spalva?Tai as ir pasakiau,kad yra tokia Forelle,kurios deka cia taip ir valgot.
    Aciu uz receptuka!!

Komentuoti: Forelle Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*