Morkų, imbiero ir kmynų salotos

Skaniausios salotos su šviežiomis nedidelėmis morkytėmis. Traškios ir kvapnios, citrinų sultys ir petražolės suteikia švelnumo. Česnakas duoda specifinį skonį, todėl jeigu jo nemėgstate, galite ir nedėti.

0,5 kg morkų;

2 š. aliejaus;

2 a.š. kmynų;

1 š. tarkuoto imbiero;

2 skiltelės smulkinto česnako;

2 š. citrinos sulčių;

druskos,

juodųjų pipirų;

petražolių.

Morkas supjaustyti plonais griežinėliais. Aliejuje apie 30 s pakepti kmynus. Sudėti imbierą ir česnaką ir dar pakepti 1 min. Suberti morkas, užpilti citrinų sultimis ir 5-6 min apkepti. Galima įpilti truputį vandens.Paskaninti druska, juodaisiais pipirais ir petražolėmis.

Šaltinis: www.trinigourment.com

4 comments on “Morkų, imbiero ir kmynų salotosAdd yours →

  1. Prašom ,tik perspėju, kad morkos lieka kietos, nes visi tikisi minkštų ir česnako, jeigu nemėgstat, geriau nedėt, nes labai jau specifinį skonį suteikia

Komentuoti: Forelle Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*