Malta mėsa įdarytos bandelės

Kai įprastiniai
karšti sumuštiniai pabosta, galima pasidaryti ir tokių įdarytų bandelių. Skanu,
paprasta ir sotu. Daržoves į įdarą galima dėt, o galima ir ne, kaip kas labiau
mėgsta.

Bandelių;
maltos mėsos;
druskos, pipirų,
prieskonių;
morkų;
svogūnų;
česnako,
paprikų;
pomidorų padažo
ar pastos;
sūrio.

Česnaką, svogūną
susmulkinti, morkas sutarkuoti ir apkepti keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Sudėti maltą mėsą, pasūdyti, pabarstyti prieskoniais. Kai truputį apkeps,
sudėti smulkiai pjaustytas paprikas. Baigiant kept įpilti pomidorų padažo ar
pomidorų pastos.
Bandeles
perpjauti pusiau ir išskobti. Įdėti mėsos įdaro, pabarstyti tarkuotu sūriu ir
kepti įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min.


7 comments on “Malta mėsa įdarytos bandelėsAdd yours →

  1. Kaip tyčia, vakar kepiau sluoksniuotos tešlos bandeles su šaldytu meksikietišku daržovių rinkiniu. Tai tik išsiaiškinau, kad prieskonių mišinyje (net jeigu jis ir vadinasi "adžika"), neturėtų būti mėtų..
    Net jeigu mėtų ten ir nebūtų buvę, maltai mėsai ir sūriui daržovės – ne konkurentas 😉

  2. Esu kepus pyragėlių su daržovėmis, bet pati turėdavau ir valgyt 😀 O va mėsa su sūriu, visada greit sudorojama.
    O tas šaldytas rinkinys man nelabai patiko.

    Redagavo Forelle 2008-02-01 20:54

  3. nuotraukoj tai man nelabai apetitiškai atrodo,bet pavadinimas verčia galvoti,kad dar nevalgiau pusryčių (: gal išmėginsiu.

  4. Super ideja,kaip tik turiu farso namie kalakutienos.Galbut tiks. JAu nusibodo karsti sumustiniai,o cia vis kazkas naujo.:)

Komentuoti: Forelle Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*