Blyneliai su obuoliais ir šokoladu

Šiandien ryte užsimaniau blynelių, išbandytų nenorėjau kepti, todėl pasirinkau dar neragautą variantą – blynelius su šokoladu ir obuoliais. Obuolius geriau pasirinkti rūgštesnius, nes saldžių obuolių skonį visiškai užgožia šokoladas.

220 g miltų;

1 a.š. kepimo miltelių;

4 š. cukraus;

1 didelis kiaušinis;

1 š. tirpinto sviesto;

300 ml pieno;

1 didelis obuolys;

50 g šokolado.

Persijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cukrumi. Įmušti kiaušinį, supilti tirpintą sviestą bei pieną ir išmaišyti iki vienalytės masės. Obuolį nulupti ir sutarkuoti. Šokoladą susmulkinti mažais gabaliukais. Įmaišyti į tešlą. Kepti įkaitintoje keptuvėje be riebalų.

Patiekti su klevų sirupu, šokolado padažu ar kondensuotu pienu.

Šaltinis: What’s Cooking Chocolate

6 comments on “Blyneliai su obuoliais ir šokoladuAdd yours →

  1. Geras 🙂 neteko dar matyti 😉 neužilgo turėsiu galimybę nusipirkti tikrojo iš New England, tai IKI asortimentą paliksiu kitiems 🙂

    P.S. puikus blog'as!

  2. Aš blynų irgi nemėgstu riebių, todėl į tešlą įpylus truputį aliejaus ar lydyto sviesto, blynelius galima kepti tik gerai įkaitintoje keptuvėje be aliejaus ir jie neprisvyla.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*