Bananiniai blynai

Be blynų negaliu nė savaitės ištverti. Galėčiau kasdien vis kitus valgyti, juk receptų yra įvairiausių. Šiandien – bananiniai blyneliai, kurie gavosi daug skanesni nei tikėjausi ir nepajuodavo, nors kažkur buvau skaičius, kad sutrynus bananus jie pajuoduoja ir blynai negražiai atrodo.

240 ml miltų;

1,5 a.š. kepimo miltelių;

0,5 a.š. druskos;

2 š. cukraus;

2 dideli bananai;

180 ml pieno;

2 kiaušiniai;

2-3 š. aliejaus.

Miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų išmaišyti. Kitame inde ištrinti bananus iki vientisos konsistencijos. Sudėti kiaušinius, aliejų, pieną. Viską gerai išmaišyti. Suberti sausus ingredientus ir tešlą išplakti.

Įkaitinti orkaitę iki 120-1500C, įkaitinti joje keptuvę, įdėti sviesto kad ištirptų. Sviestui ištirpus užpilti tešlos ir kepti 3-4 min, apversti ir dar porą minučių pakepti. Kartoti žingsnius, kol baigsis tešla.

Šaltinis: www.mrbreakfast.com

7 comments on “Bananiniai blynaiAdd yours →

  1. forelle, gal kur jau buvo mineta, bet dar karta – blynai tvarkoj, bet kaip to kvapo atsikratyt? ir garintuvas, ir langas atviras, vis tiek pusdieni vedinu. gyvenau kadais be garintuvo, nekepdavau visai blynu…

  2. Gyvenu be garintuvo, bet niekaip nesuprantu apie kokį kvapą kepi? Jeigu kepu riebaluose, tai tešlą dedu tik į įkaitusią, kepu ant vidutinės ugnies, kad nedegtų pats aliejus/sviestas ir dažnai keičiu, kad visada būtų švari keptuvė, Užtat orkaitėje kept iblynus yra privalumas: nei stovėt vartyti, nei sudegusių riebalų kvapo

  3. del orkaites teisybe, bet cia del keptuviniu. viska panasiai darau, blynu kvapa vis tiek vedint reikia…

Komentuoti: Forelle Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*