Paprastuose blyneliuose pakeiskite pieną kokosų pienu ir gausite daug skanesnius blynelius. Šie su rikota kaip tik tokie – su kokosų aromatu, purūs ir sotūs.
1 1/3 puodelio miltų,
1 ½ a.š. kepimo miltelių,
1 puodelis kokosų pieno,
1 puodelis rikotos,
2 v.š. cukraus,
2 kiaušiniai,
Kokosų drožlių,
Klevų ar auksaspalvio sirupo,
Truputis aliejaus kepimui.
Kiaušinius plakite su cukrumi, kol cukrus ištirps. Sudėkite rikotą, išplakite, supilkite kokosų pieną ir dar paplakite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įsijokite į kiaušinių ir rikotos masę, išmaišykite. Kepkite blynelius nedideliame kiekyje aliejaus. Prieš tiekdami apšlakstykite sirupu ir pabarstykite kokosų drožlėmis.
Šaltinis: pagal Woman‘s day
0 comments on “Kokosiniai blyneliai su rikota”Add yours →