Varškės blynai

Šį receptą pasakė mamos draugė, dirbanti darželyje.  Kai tik būna pagal šie varškėčiai, vaikučių lėkštės visada lieka tuščios. Ir visai nenuostabu – blynai minkštučiai, skanučiai. Dukrytei jie taip pat labai patinka, suvalgo visus įdėtus į lėkštutę ir dar paprašo.

IMG_1265

200 g varškės,

2 kiaušiniai,

2 v.š. cukraus,

2 v.š. miltų,

2 v.š. krakmolo,

Aliejaus kepimui.

IMG_1259

Varškę, cukrų ir kiaušinius  gerai išplakite, sudėkite miltus su krakmolu ir gerai išmaišykite. Dėkite po šaukštą tešlos į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite po 1-2 minutes kiekvieną pusę.

Patiekite su uogų padažu, uogiene, džemu.

IMG_1277

4 comments on “Varškės blynaiAdd yours →

    1. Mes juos nors kartą savaitėje kepam, džemo irgi nenaudojam, nebent aš turiu šaldytų uogų, tuomet jas truputį pavirinu ir užpilu ant blynų.

Komentuoti: Forelle Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*