Saldūs lavašo traškučiai

Lavašo traškučiai buvo išbandyti tik pasirodžius Elžbietos įrašui, bet nufotografuoti tik visai neseniai. Majonezas man pasirodė nederantis su saldžiais traškučiais, o ir ne visada jo turiu, todėl kaskart kepdama vis eksperimentuodavau. Skaniausia variantai yra su kondensuotu pienu, dėl kurio susidaro karamelinis sluoksnelis, ir su klevų sirupu/auksaspalviu sirupu bei cinamonu. Tikrai skanu, paprasta ir greita.

Su kondensuotu pienu:

lavašas;

kondensuotas pienas.

Lavašą plonai aptepti kondensuotu pienu. Sukarpyti ar supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir kepti 200 C temperatūroje kelias minutes.

Su cinamonu:

lavašas;

auksaspalvio sirupo, klevų sirupo arba skysto medaus;

cinamono.

Lavašą plonai aptepti sirupu/medumi, pabarstyti cinamonu. Sukarpyti ar supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir kepti 200 C temperatūroje kelias minutes.

6 comments on “Saldūs lavašo traškučiaiAdd yours →

    1. Odeta, pirmą kartą rašant, reikia mano patikrinimo, todėl komentaras iškart nesimato. O kodų nenuimsiu, nes be jų kasdien rasdavau po 200 spaminių komentarų. Nemažai laiko sugaišdavau, kol atrinkdavau kur spam, kur ne.
      O traškučius rekomenduoju išbandyti. Pas mus jie irgi labai mėgstami, o ir prigalvot galima įvairių skonių.

Komentuoti: Forelle Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*