Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir pistacijomis

Su Motinos diena!

IMG_3293

¼ puodelio švelnaus skonio alyvuogių aliejaus (1 puodelis – 237 ml),

2 kiaušiniai,

¾ puodelio cukraus,

1 ¾ puodelio miltų,

2 a.š. vanilinio cukraus,

1 a.š. kepimo miltelių,

Žiupsnelis druskos (nededama jeigu naudojamos sūdytos pistacijos),

½ puodelio džiovintų spanguolių (naudojau Arimex firmos),

1 ½ puodelio pistacijų (naudojau kepintas sūdytas Arimex pistacijas).

IMG_3188Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi kol masė taps vientisa, cukrus ištirps. Įmaišykite aliejų. Miltus sumaišykite su druska ir kepimo milteliais, supilite į kiaušinių plakinį ir gerai išmaišykite. Gausite lipnią masę, iš kurios formuokite pailgus kepalėlius ir kepkite juos 160 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

IMG_3203

Ištraukus palikite 10 minučių pravėsti ir supjaustyktie plonomis riekelėmis. Jas sudėkite gražiai į skardą ir sumažinę temperaturą iki 135°C  ir padžiovinkite sausainius 8-12 minučių.

Šaltinis: Allrecipes.com

IMG_3254

7 comments on “Biscotti su džiovintomis spanguolėmis ir pistacijomisAdd yours →

  1. O jergau ! Grynai kaip Crustum’e! Kai dirbau ten pats paciausias produktas man buvo, gal pagaliau pavyks tokius pacius issikept :)))

Komentuoti: Raminta Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*