Sotūs sumuštiniai su pavasariškomis kiaušinių salotomis – gardintomis svogūnų laiškais, ridikėliais bei saulėgrąžų daigintiniais.
6 bandelės;
pora saujelių saulėgrąžų ar kitų daigintinių;
12 ridikėlių;
6 dideli virti kiaušinai;
1/4 -1/2 puodelio majonezo;
pluoštelis svogūnų laiškų;
1/2 – 1 a.š. Dižono garstyčių;
druskos, juodųjų pipirų pagal skonį;
Kiaušinius susmulkinkite, įpjaustykite ridikėlius, svogūnų laiškus, įberkite pipirų, druskos, sudėkite garstyčias, majonezą ir gerai išmaišykite. Ant perpjautos bandelės puselės dėkite paruoštas kiaušinių salotas, pabarstykite daigintiniais ir uždenkite kita bandelės pusele.
Šaltinis: adaptuota pagal Fine cooking
O! Būtina išbandyti su po Velykų likusiais kiaušiniais 🙂
Galima ir po Velykų, galima ir anksčiau, jeigu labai norisi 🙂
Pagaliau tinklalapyje vyksta veiksmas 😉
Pagaliau pradėjau valgyti 😀