Sportuojaniems ir svorį metantiems – šie blynai – puikus pasirinkimas. Aišku, jie dėl avižinių miltų ir baltymų, kiek sausoki, bet su juodojo šokolado padažu – tobuli. Padažui juodąjį šokoladą ištirpinkite kartu su kakavos sviestu.
1 kaušelis vanilinių baltyminių miltelių (jeigu nenaudojate, įberkit vanilinio cukraus),
1-2 v.š. nesaldintos kakavos miltelių,
¾ puodelio kiaušinių baltymų (arba 3 kiaušiniai),
2-3 v.š. klevų, agavų sirupo ar medaus (arba tiek pat cukraus),
½ a.š. kepimo miltelių,
2-3 v.š. migdolų ar kito pieno,
Kokosų sviesto kepimui.
Visus ingredientus išplakti iki vientisos masės, jeigu tešla per tiršta, įpilti pieno. Kepti kokosų aliejuje. Patiekite su jogurtu ar juodojo šokolado padažu.
kas cia forellei nutiko – vien baltyminiai receptai, proteininiai milteliai…
Augina masę Forellė 🙂 ir seniau tiesiog tokių receptų nedėdavau. Bus dar šiandien ir riebių blynų receptas, neprrgyvenkite 😉