Dar vienas skanių baltyminių blynų receptas su varške, avižiniais dribsniais ir kiaušinių baltymais. Saldumo priduoda proteininiai milteliai, bet jeigu jų neturite, galite įberti vanilinio cukraus ar vanilės ekstrakto dėl kvapo ir kokio saldiklio/cukraus dėl saldumo.
1 valgytojui:
30 g greito paruošimo avižinių dribsnių,
½ kaušelio baltyminių miltelių,
100 g liesos varškės,
½ puodelio kiaušinių baltymų (atitiks 3 kiaušinių baltymus, galima naudoti 1 kiaušinį ir 1 baltymą).
Avižinius dribsnius, varškę ir baltymų miltelius gerai sumaišykite. Baltymus išplakite iki minkštų putų ir po truputį vis maišykite į tešlą. Kepkite ant vidutinės ugnies kokosų aliejuje.
0 comments on “Baltyminiai varškės blynai”Add yours →