Karšti sumuštinukai su tunu

Labai skanūs karšti sumuštinukai, kuriems gaivumo suteikia pomidorai.

Picture 27502

1 skardinė (~150 g) konservuoto tuno;

1 vidutinio dydžio pomidoras, supjaustytas nedideliais kubeliais;

2 v.š. smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno;

Kelios juodosios alyvuogės, supjaustytos griežinėliais;

2 a.š. rudonojo vyno acto;

1 a.š. alyvuogių aliejaus;

1 nedidelis ančiuvis, susmulkintas;

90 g tarkuoto sūrio;

Juodųjų pipių ir druskos pagal skonį;

Baltos duonos.

Picture 27529

Sumaišyti visus ingredientus dubenyje, išskyrus duoną ir sūrį. Duoną supjaustyti  norimo dydžio gabalėliais ir apie minutę paskrudinti po griliu, tada apvertus ant kitos pusės uždėti įdarą, pabarstyti sūriu ir kepti po griliu, kol išsilydys sūris.

 Šaltinis: Fine cooking, No 116

Picture 27518

2 comments on “Karšti sumuštinukai su tunuAdd yours →

  1. Kaip mėgstu visokius karštus sumuštinukus! puikus išsigelbėjimas tiek pusryčių, tiek priešpiečių ar pavakarių metu 🙂 tik va su tunu nesu ragavusi, reikės išbandyti artimiausiu metu, nes atrodo labai gardžiai:)

    1. Skanu su tunu tiek pyragėliai, tiek karšti sumuštinukai. Išbandyk, tikrai patiks. Dar visai nieko variantas buvo tunas, svogūnai, konservuoti kukurūzai ir paprikos. Aišku reikia nepamiršti prieksonių ir sūrio 🙂

Komentuoti: Neringa Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*