Žemės riešutų sviesto blynai

Šie blynai patiks žemės riešutų sviesto mėgėjams. Nuostabiai kvepiantys ir labai skanūs. Prie jų tiks bananai ir šokoladas. Riešutų sviestą galima pakeisti Nutella.

1 ¼ puodelio miltų;

2 v.š. cukraus;

2 a.š. kepimo miltelių;

½ a.š. druskos;

1 ¼  puodelio pieno;

1 didelis kiaušinis;

¼ puodelio žemės riešutų sviesto;

3 v.š. tirpinto sviesto arba aliejaus.

Miltus sumaišyti su cukrumi, druska bei kepimo milteliais. Kiaušinį įšplakti su pienu bei žemės riešutų sviestu. Įmaišyti miltų mišinį. Prieš kepant supilti sviestą arba aliejų. Kepti gerai įkaitontoje keptuveje.

Šaltinis: peanutbutterlovers.com

16 comments on “Žemės riešutų sviesto blynaiAdd yours →

    1. Taip, labai skanūs blyneliai su žemės riešutų sviestu, o jau kai kepa, tai kvepia visi namai ir galiu prisipažinti, jog nesulaukiu kol visi iškeps

  1. As ka tik is virtuves, po siu blynu kepimo.
    Forelle, sakyk prasau, kokios konsistencijos turi buti tesla? :/ nes pradzioj man ji gavosi per tirsta,ir lipo baisiai prie keptuves, o paskui praskiedziau,tai blyneliai gavosi tokie plonyciai… :/ na,aisku,skonis ir kvapas jauciasi riesutinis… 🙂

    1. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Gal tirštumas priklauso ir nuo riešutų sviesto, skirtingų gamintojų jie ir konsistencija, ir skoniu skiriasi. Gal mano keptuvė geresnė, bet nė karto nėra lipę

  2. Pabandysiu ir as ju issikepti, nes namie turiu stiklaineli naminio riesutu sviesto, tai ziuresiu kaip su tokiu gausis 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*