Varškiniai vafliai

Receptas paimtas
šio blogo,
tik ten buvo naudotas rikotos sūris. Vafliai traškiu paviršiumi ir minkštu
vidumi, skaniausi karšti. Galima tešlą pasidaryti iš vakaro ir vaflius išsikepti ryte (tokiu atveju sviestas pilamas prieš kepant).

180 g miltų
½ a.š. kepimo miltelių;
2 š. cukraus;
2 kiaušiniai;
30 g ištirpinto
sviesto;
125 g varškės;
1 puodelis pieno,
pora lašų vanilės esencijos.

Kiaušinius
išplakti su pienu, sudėti pertrintą varškę, supilti ištirpintą sviestą. Suberti
sumaišytus miltus su kepimo milteliais ir cukrumi, gerai išmaišyti. Palikti
valandai, kad išbrinktų. Kepti įkaintinoje vaflinėje.


7 comments on “Varškiniai vafliaiAdd yours →

  1. as ir tokia keptuve turiu, tik kiek bebandziau, man joje visada viskas prilimpa. Reikes dar situos isbandyti.
    O cia gal kazkas panasaus i belgiskus vaflius?

    1. Nepanašūs į belgiškus vaflius, bet vistiek skanūs. Prieš kepimą keptuvę reikia gerai įkaitinti, patepti riebalais, tada tikrai niekas neprilimpa

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*