Tik pamačius šiuos vyšninius čili pipirus, vadinamus Satan‘s kiss, jau žinojau, kad juos įdarysiu, nes dėl formos ir aštrumo, jie tam tinka idealiai. Įdaryti tuno ir ančiuvių įdaru ir užkepti, šie pipiriukai yra nuostabus karštas užkandis, mėgstantiems aštriai.
Vyšninių čili pipirų (pvz., Satan‘s kiss);
Tuno, konservuoto aliejuje;
Ančiuvių filė;
Pipirų;
Smulkiai pjaustytų svogūnų;
Šlakelio alyvuogių aliejaus.
Aštriems pipirams nupjauti viršūnėlę, pašalinti sėklas. Įdarui tuną, smulkintus ančiuvius, svogūnus ir pipirus gerai išmaišyti, galima ir sutrinti iki vientisos masės, ir įdaryti pipirus. Sudėti į kepimo indą ir apšlaksčius aliejumi kepti 180 0C temperatūroje 15-20 minučių.
Pipirais pasidalino aštriai.lt
Kaip suintrigavo! O kur gavai tų pipiriukų? Parduotuvėje, turguje, darže? 🙂
Iš aštriai.lt 😉
O, geras, pamačiusi puslapį, pradžioje pagalvojau, kad ne ten pataikiau 🙂 Labai gražūs atsinaujinimai 🙂
O! sveikinam su atsinaujinusiu puslapiukiu 🙂
oj kokie nauji namuciai 🙂 ir kokie pipiriukai mmmmmm 🙂
Išbandžiau šiandien su Cascabel pipirais, skanu žiauriai, bet aštru irgi labai buvo 🙂
Žinok ir man pagaliau kažkas iš pipirų labai patiko, nors aštrumo bvo, bet jis čia labai tiko