Triušiena garstyčių padaže

Vos juntamo
aštrumo, pikantiško skonio padažas labai dera prie švelnios triušienos. Tiks
šis padažas ir paukštienai.


Apie 1 kg
triušienos;
3-4 š. miltų;
25 g sviesto;
300-400 ml
sultinio;
2-3 š. Dižono
garstyčių;
2 a.š. džiovintų
čiobrelių;
100 ml
grietinėlės;
druskos,
pipirų.

Triušieną
supjaustyti mažais gabaliukais, pavolioti miltuose, apkepti svieste ir sudėti į
puodą. Į sultinį sudėti garstyčias, čiobrelius ir išmaišyti. Supilti ant
triušienos ir troškinti apie 30-40 minučių. Likus iki troškinimo pabaigos 10
minučių, supilti grietinėlę, pagardinti druska ir pipirais.

Šaltinis:
„Didžioji virtuvės knyga“


4 comments on “Triušiena garstyčių padažeAdd yours →

  1. bet pvz ir viščiukai mieli padarėlei, bet valgai, ir veršiukas.. ir kiauliukas.. kažkas gal ir žmogieną valgo.. matai, turi būti atranka.. dažniausiai vištiena ir auginama arba dėl kiaušinių arba dėl mėsos, kiaulieną, veršiena, antiena tas pats.. tas pats ir triušiena. tu neauginsi (aišku galima), mėsai skirto triušiuko.. a? be to, pamatysi, gal ateis laikas, kai racione tavo negalės būti kita mėsa 😉 tik triušiena 😉

  2. o! as kaip tik praita savaite su vishtiena sita dariau. Tik maziau sultinio, ir grietinele+garstycios+miltai+sultinys+ciobreliai sumaishiau ir po to viska kartu supyliau (: niam niam

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*