Rabarbariniai blynai

Ir kaip aš išgyvensiu be blynų? Taip kad išbandžiau juo ir su rabarbarais. Tereikia užmaišyti¬† tirštą tešlą ir pridėti smulkiai supjaustytų rabarbarų gabaliukų. Skaniausias, bet aišku, ne pats sveikiausias – kepti aliejuje, tada blynai išsipučia, gražiai apskruda. Iškepus gausiai apibarstyti cukraus pudra, nes labai labai rūgštu.

1 puodelis miltų;

1/2 puodelio pieno;

2 kiaušiniai;

2 š. cukraus;

druskos;

2 puodeliai smulkiai supjaustytų rabarbarų;

aliejaus kepimui;

cukraus pudros apibarstymui.

Tešlai skirtus produktus išmaišome ir paliekame 10-15 minučių pastovėti. Sudedame rabarbarų gabaliukus. Kepame aliejuje. Prieš tiekiant apibarstomi cukraus pudra.

0 comments on “Rabarbariniai blynaiAdd yours →

  1. atrodo labai labai ispudingai 😉
    beje, gal turi koki blynu (neskaitant lietiniu) recepta, kuri galima buti kept be riebalu?

  2. Siggy, tikrai blynus mėgstu, į savaitę nors kartą tikrai kepu 🙂

    Jurga, blynų receptų pas mane tikrai daug, tik keletas yra keptų riebaluose. Gali pabandyti šiuos:

    su jogurtu:
    http://forelle.blogas.lt/jogurtiniai-blynai-347.html

    su grietine:
    http://forelle.blogas.lt/grietininiai-sklindziai-su-bananais-252.html

    su pasukomis ar kefyru:
    http://forelle.blogas.lt/blynai-su-melynemis-1.html

    avižinius:
    http://forelle.blogas.lt/aviziniu-dribsniu-blyneliai-173.html

    ar keptus orkaitėje:
    http://forelle.blogas.lt/orkaiteje-kepti-blyneliai-su-uogu-padazu-139.html

    http://forelle.blogas.lt/orkaiteje-keptas-blynas-89.html

    skanaus

Komentuoti: rūtuliukas Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*