Pikantiški sparneliai

Ir vėl savaitgalis, ir vėl receptas, skirtas kepimui gamtoje ir šįkart labiau orientuotas į vyrus (nors pas mus tarp jų populiarus).

Gero savaitgalio, skanių kepsnių, o aš dingstu savaitėlei į konferenciją.

500 g vištos sparnelių;

1 smulkiai supjaustytas svogūnas;

1 v.š. rudojo cukraus;

2 v.š. Vusterio (Vorčesterio) padažo;

1 v.š. aliejaus;

1 a.š. kajeno pipirų;

2 a.š. druskos;

Šviežiai maltų pipirų.

Visus marinatui skirtus produktus gerai išmaišyti, užpilti ant paruoštų sparnelių, įtrinti ir palikt marinuotis per naktį. Kepti ant karštų žarijų arba po griliu apie 15-20 minučių.

Šaltinis: C.Humphries „The classic 1000: quick&easy recipes‚Äù, 2003

2 comments on “Pikantiški sparneliaiAdd yours →

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*