Morkų salotos su salierais

Vitaminingos salotos pavakariams.

250 g morkų;
250 g salierų;
1-2 obuoliai;
1 nedidelis svogūnas (geriau raudonas, galima ir iš vis nedėti);
aliejaus, citrinos sulčių, žiupsnelis druskos ir cukraus.

Svogūnus smulkiai supjaustyti, obuolius nulupti ir supjaustyti kubeliais,
nuvalytas morkas ir salierą stambiai sutarkuoti. Viską sumaišyti ir paskaninti
druska, cukrumi, apšlakstyti citrinos sultimis ir aliejumi.

Šaltinis: “Sodo derlius
virtuvėje“1991


5 comments on “Morkų salotos su salieraisAdd yours →

  1. Labai skanu. Salotas pasidariau su salierų stiebais.
    Dar labai skanu morkų ir apelsinų salotos, pagardintos graikškų riešutų aliejumi. Druskos nereikia.

Komentuoti: RKR Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*