Karšti sumuštiniai su varške ir obuoliais

Kai norisi karštų pusryčių, šie sotūs sumuštiniai geriausias pasirinkimas. Tikslių proporcijų nerašau, kiekvienas pasirinks pagal save ir valgytojų skaičių.



batono riekelės;
obuoliai;
cukrus;
cinamonas;
varškė;
kiaušinis.

Obuolius sutarkuoti burokine tarka, pabarstyti cukrumi, cinamonu ir išmaišyti. Varškę gerai išsukti su kiaušiniu ir cukrumi. Ant batono riekelių uždėti obuolių įdaro sluoksnį ir uždengti varškės mase. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje 10-12 min.

16 comments on “Karšti sumuštiniai su varške ir obuoliaisAdd yours →

  1. atrodo paprastai ir skaniai. ir labai vilioja jau vien dėl to, kad reik suvalgyt tuos kalnus obuolių, privežtų iš sodo 🙂
    čia toks saldokas užkandis gaunas, taip?

  2. Taip, saldu ir skanu. Aišku priklauso kiek cukraus įdėsi. Man skanu ir šalti, tada obuolių įdaras toks gaivinantis būna.

  3. Sumuštinukai atrodo, kaip iš bandelių reklamos :)) O šiaip labai priimtini man tokie sumuštinukai, nes reikia naikinti ne tik obuolių derlių, bet ir varškę, kuri tuoj dulkėti pradės šaldytuve :)))

  4. O tai atrodo tikrai be gaaaalo skaniai 😉
    Labai tinkamas pusryčiams ( nors maniškiai pyragėliai su vynuogem ir riešutais irgi geri buvo ;D ( blog'e yra publikuotas)).
    Bet nuo šių beabejo irgi neatsisakyčiau 🙂

  5. Malonu, kad patiko. Kitą kartą gal dar kokių minčių kils kaip ką pakeist, tai pasidalinkit ir su manim. Nes tie patys sumuštiniai greit atsibosta

  6. Vakar kepiau, kažkaip taviškiai gražiau atrodo;)) man sudėtinga buvo riekelę apkrauti varške taip, kad nesimatytu obuolių ir kažkaip kepiau tikrai ilgiau nei 10 min, kadangi kiek pažiūrėdavau niekas nesikeitė.

  7. Dedant obuolių masę, kraštus palikti laisvus, tada verškė gražiau apsispaudžia. O šiaip labai daug kas priklauso kokią varškė naudoji. Mano buvo sausa, riebi varškė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*