Jūros lydeka su daržovėmis

Pastarąjį mėnesį labai noriu žuvies. Matyt smegenys pervargo nuo mokymosi.¬†Fosforas ir kiti ypatingi elementai, esantys žuvyse¬†pagerina nervų sistemos darbą ir yra gyvybiškai būtini įtempto darbo metu. Jie smegenyse padidina cheminių medžiagų, padedančių blaiviai mąstyti, kiekį. Todėl šiandien pietums buvo žuvis su daržovėmis.

0,5 kg jūros lydekos;

2 morkos;

svogūnas;

poras;

saldžioji paprika;

žuvies prieskonių;

druskos;

sviesto.

Žuvį gerai nuplauti, supjaustyti gabaliukais ir 30 minučių pamarinuoti žuvies prieskoniuose.

Supjaustyti svogūną, porą, papriką, morkas, apkepti svieste ir patroškinti keletą minučių. Žuvį apkepti ir sudėti ant daržovių. Pabaigti troškinti, kol suminkštės morkos.

P.S. Jeigu kas būtų išrinkęs ašakas, tai būtų buvę dar skaniau 🙂

2 comments on “Jūros lydeka su daržovėmisAdd yours →

  1. Nuostabus receptas. Ir lengvas ir greitas ir skanus. As esu zuvies gerbeja, tai pameginau. ir as ir vyras likome labai patenkinti. Tiesa jei asakas butu kas isrinke tikrai butu buve dar skaniau. Bet bent jau man tau pirstus norejosi apsilaizyti 🙂 Aciu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*