Dribsnių ir šilauogių košė

Jeigu vakar mano pusryčiai buvo pavadinti ekstravagantiškais, šiandien pateiksiu įprastesnį pusryčių variantą – košę, kuri dažniausiai būna ant mano pusryčių stalo, tik skiriasi uogos ir dribsniai (avižiniai, ruginiai, kelių grūdų).

500 ml vandens;

200 ml šilauogių (ar kitų uogų, tinka ir šaldytos);

230 ml dribsnių;

cukraus pagal skonį;

žiupsnelis druskos.

Užvirti vandenį, sudėti uogas. Porą minučių pavirti. Įmaišyti dribsnius ir virti dar keletą minučių. Pagardinti cukrumi ir druska.

0 comments on “Dribsnių ir šilauogių košėAdd yours →

  1. taigi aristokratiški pusryčiai neauginantiems šilauogių… 200 g 😀

    ir kodėl košė rausvai/mėlyna?

    Redagavo rs 2007-09-07 11:19

  2. Gali pasirinkti bet kokias turimas uogas. Aš tai šilauoges doruoju, nes tėvai kibirais jas veža, o šaldytuvo kamera jau pilna. Ir nemanau kad 200 ml atitinka 200 g.

    Kadangi šiluoges tik iš išorės atrodo mėlynos, o viduj į baltumą, tai pavirus tokia keista spalva ir gavosi, nei mėlyna, nei raudona

    Redagavo Forelle 2007-09-07 11:56

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*