Avinžirnių salotos su feta ir džiovintais pomidorais

Greit pagaminamos sočios salotos, kurios tinka ir vietoj lengvų pietų.

1 skardinė konservuotų avinžirnių;

100 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje;

100 g fetos sūrio;

2 v.š. smulkintų laiškinių česnakų;

1 nedidelis čili pipiriukas;

2 v.š. citrinos sulčių;

Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.

Avinžirnius nuplauti po šaltu tekančiu vandeniu. Fetą susmulkinti, pomidorus nuvarvinti, smulkiai supjaustyti. Iš čiliuko pašalinti sėklas ir smulkiai supjaustyti. Visus ingredientus išmaišyti, pagardinti druska bei pipirais.

Šaltinis: Angie’s recipes

4 comments on “Avinžirnių salotos su feta ir džiovintais pomidoraisAdd yours →

  1. Aš irgi esu panašų bandžiusi – nu laaabai sotu, iš vienos skardinės valgėm turbūt 3 dienas 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*