Grikių miltų blynai

Pusryčiams išsikepiau grikinių blynų, kurie labai skanūs su mėlynių uogiene, tik gaila, kad iškepus paaiškėjo, jog uogienės visai nelikę. Bet buvo skanu ir su grietine. Jeigu tešla gaunasi per tiršta, dar įpilti pieno.
240 ml pieno;
3 tirpinto sviesto;
1 didelis kiaušinis;
6 š. grikių miltų (nubraukti šaukštai, o ne kaupini);
6 š. paprastų miltų;
0,25 a.š. druskos;
1-2 š. cukraus.
Viską gerai išmaišyti ir kepti svieste (svieste skaniau, bet galima ir aliejuje).
.
Šaltinis: www.cooks.com
.

6 comments on “Grikių miltų blynaiAdd yours →

  1. Tikrai didesnėse parduotuvėse rasi. Ieškok sveiko maisto skyriuje. Ten būna ryžių, žirnių, grikių miltų, ekologiškų kruopų. Būna supakuota į maišelius po 0,5 kg.

Komentuoti: Forelle Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*