Bananai tešloje

Dar vienas būdas
panaudoti bananus, bet čia geriau tinka vidutinio kietumo. Galima taip kepti ir
obuolius, kriaušes.


200 g miltų;
½ a.š. kepimo
miltelių;
1 a.š. cinamono;
300 ml šilto
pieno;
3 bananai;
2 š cukraus;
aliejaus kepimui.

Išmaišyti miltus,
kepimo miltelius, cukrų ir cinamoną. Po truputį pilti pašildytą pieną,
išmaišyti, kad gautųsi tiršta tešla. Įpjaustyti bananą. Šaukštu dėti bananą su
tešla į įkaitusį aliejų ir kepti 3-4 minutes. Iškepusius pabarstyti cukraus
pudra.


10 comments on “Bananai tešlojeAdd yours →

  1. Aš irgi nesugalvojau, buvau ragavus vegetarinėj svetainėj, tai pasiieškojau recepto ir išsikepiau, nes labai patiko.

  2. Puiki tesla gaunasi naudojant vietoj pieno ,mineralinio vandens kiausiniu,miltu.Uzmaisius palaikyti pusvalandy.Po to galima kepti yvairius vaisius,darzoves.Taip kepame mes restorane.Sekmes!

  3. Man kažkaip nelabai šiandien pavyko. Kepiau orkaitėje, tai gavosi skrybėlės formos… Matyt, per skysta tešla. Bet pagal aprašytas proporcijas pyliau netgi mažiau pieno nei parašyta. Matyt vėl, kadangi tešlą maišiau su virtuviniu kombainu, ji išėjo skystesnė nei maišoma rankomis…

  4. Čia tešlos skystumas nepriklauso ar kombainu plakta ar mikseriu. Gal sumaišei ir miltus ėmei mililitrais o ne gramais? Nes tešla gaunasi tiršta, kai šiltu pienu užpili, miltai išbringsta. O gal kad orkaitėje kepei? Nes čia dedasi į įkaitintus riebalus, tai iškart sutraukiama ir niekas neišsileidžia.

Komentuoti: Aiste Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*